söndag, mars 02, 2014

#blogg100 dag 2, presentation av en Åsa

Jag vet faktiskt inte hur många som lägger energi på min lilla blogg, men om det nu är så att jag har några nya följare kanske jag borde presentera mig.

Min blogg heter inte kaffekokar-bloggen utan orsak. Det enkla svarat är att jag druckit kaffe sen, sen... ja, jag minns inte ens. Sen jag var riktigt liten i alla fall. Godaste kaffe är kokkaffe, vi äger inte ens en kaffebryggare. Många av min blogginlägg handlar om just kaffe.

Till exempel just nu; jag är trött och ska sätta mig med finjustering av skolarbete som ska vara inne imorgon, kaffe skulle sitta fint. Mjölken är slut, och jaaa, jag vet, i-lands problem. 

Min blogg är rörig och hoppar mellan i-lands problem som att kaffet är slut, dåliga hårdagar, hål på strumporna till den verkliga verkligheten. Jag är ytlig, men inte en ytlig människa. Förstår ni vad jag menar? Kanske inte, det är inte alltid att jag förstår mig själv. Schizofrena får ni träffa på ofta om ni fortsätter läsa den här bloggen.

Idag är det exakt två år sen jag fick min första ring på fingret, i augusti är det två år sen den andra ringen träddes på. Dock är det i mars/april bara ynka tre år sedan jag träffade min make... 

Min livsfilosofi är att livet händer och vänder men kaffet består. Inget kan vara mer sant i mitt liv...

Kanske delar jag lite historia med er vid något tillfälle, vi får se.

Nu är det dags att fortsätta med studierna, är inne på första terminen på socionomprogrammet, studier och studieångest är något som återkommer...

Nu är jag dock bara trött, trött trött... I ned some KAFFE

skärp dig! Som sagt, välkommen till min värld! 
Dagens selfie 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar