måndag, december 17, 2012

ett steg närmare...

hon smuttar på en kopp kallt kaffe, men grejen med kokkaffe är att det faktiskt smakar gott även då.

ikväll slappar åsa, det är nästan en chock för hennes kropp och sinne. hon har inget att oroa sig för och det oroar henne. någonting hemskt kommer alltså att hända. det är omöjligt att hon bara ska få ligga här på soffan, avslappnad.
hoppas uppvaknandet inte blir för hemskt. för ett uppvaknande kommer det bli, inte kan man bara få ha det bra, hon tror inte på sånt, eller?

imorgon ska åsa ägna dagen åt att handla de sista julklapparna, läsa böcker och se en film, som skoluppgift, alltså inte handla julklappar. just ja, hon ska hit också och göra tisdagens goda gärning. en sådan måste man göra varje dag. dock kan man inte göra det hon ska göra imorgon varje dag för då får man inte så många dagar att göra dem på.

ok, så svamlar åsa bort sig igen i sina tankegångar. den hjärnan är full av tankar, de flyger omkring härsan och tvärsan, oftast krockar de eller kommer ut genom munnen i fel ordning. det handlar mest om ren tur om de kommer fint uppställda i led vid rätt tillfälle.

hon fundelarar vidare. livet.döden. och tomten.  tomten är far till alla barn, den filmen är bra. är det för sent att se den nu? ja, kanske.

hm. (2) på FB, vad har hänt nu tro?

var är hennes man? borde inte han komma hem snart?

jo, nu kom han hem.

en puss fick hon


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar