tisdag, december 18, 2012

idag kan DU rädda ett liv

du som vill göra något gott i jultider samtidigt som du upptäcker att plånboken inte räcker till för allt gott du vill göra?

Rädda liv!

Ja, det är sant. Du kan göra det! Det är inte svårt, det tar inte lång tid, det kostar dig inget och nästan alla kan göra det.

GE BLOD

Du ringer din stads blodcentral,  berättar att du vill ge blod. Du bokar in en tid. Eller så kollar du upp när nästa blodbuss kommer. Du skriver på ett papper att du är fullt frisk och inte har utsatt dig för någon smitta.  

I Örebro är personalen på blodcentralen helt underbara. Man får ett vänligt leende som mottagande, de svarar på frågor och man får en Festis att suga på medan de tappar dig på blod. Efteråt får man mer fika och man får en slant för besväret. Man kan då fortsätta med sina goda gärningar och skänka blodspengarna till en fond eller organisation som i sin tur gör mer gott, fråga i kassan.

Detta är en winwin situation. Sjukhusen kan rädda liv med ditt blod, och du får en Festis och en måbra-känsla

Ring idag! Vänta inte till efter helgerna, för då har du glömt bort det. Ring idag och boka en tid. Ta gärna med en vän så blir det dubbel glädje, för dig och för blodcentralen. 
Gör det, Rädda Ett Liv!


Kaffet efteråt är godast :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar