söndag, juni 23, 2013

Jonas Gardell och morgondusch

Lägger upp en bild på min morgondusch, jag hade gärna lagt upp en bild på själva intvålandet, men min mobil är inte av det vattensäkra slaget, det är bara en vanlig telefon.

Denna tunna fylld med solvärmt (nåja) vatten var den perfekta duschen. Med en liten handduk runt midjan och toalettväska fixade jag morgonduschen, maken stod bredvid och sa att det inte var en riktig dusch, man blev inte ren på alla ställen. Men jag lovar, alla skrymslen och vrår av min kropp blev ordentligt tvättade, jag vet dock inte hur bra insyn grannarna hade, antagligen får jag höra det på byskvallret senare idag.

Förut har jag nyttjat svärföräldrarnas dusch när vi varit här ute, men om man inte lyckas knycka åt sig duschen först av alla så är vattnet kallare än det jag duscha i idag. Första gången jag besökte dem visste jag inte att det funkade så, jag var först och tog en lång och varm dusch, trallande slösade jag på deras varma vatten. Mot slutet av duschen tyckte jag det blev lite svalt så jag klev ut, de andra sex som skulle duscha fick duscha i isvatten. Blev måttligt populär.

Morgonduschen i tunnan funkade riktigt bra till jag ofrivilligt började ulka i buskarna (nu fick grannarna ännu mer att prata om). Älsklingen min tyckte att det var dags att dra ut dasstunnan en meter från mig. Jag sprang in, halvnaken med tvålrester i armhålorna.

Frukosten intogs under skratt när vi lyssnade på en repris på  sommarpratarna med Jonas Gardell. Det är lätt att tro att han bara hittar på alla sina förnedrande historier om sig själv, kaffet fastnade i fel strupe många gånger. Tack Jonas att du vågar dela med dig! Sjukt underbar!!!

Ni som missade sändningen har en ny chans här
Varningen för skrämmande många asgarv blandat med lika mycket skrämmande verklighet.
Och ja, jag är medveten om att mina bilder i denna blogg är som tagna från den svenska idyllen. Den svenska flaggan, änglarna och blommorna och kaffepannan. 
Jag lever i den idyllen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar