måndag, januari 06, 2014

biobesöket

Jag och maken köpte biljetter för att se Hobbit på bio igår. Vi var ganska trötta efter att gått en ordentlig skogspromenad innan men eftersom vi valt den tidiga föreställningen skulle vi nog orka hålla oss vakna.

Väl framme köpte vi lightläsk och popcorn, vi funderade på om vi skulle köpa en varsin klubba men bestämde oss för att det var onödigt och trigga igång sötsuget, särskilt som vi hade fuskat dagen innan med tårta på 25-års kalas. Glada i hågen räckte vi fram biljetterna och fick höra att visst kunde vi få gå in men att vi var väldigt sena... Vi hade tagit fel på en hel timme!

Ganska snopna gick vi tillbaks till kassan där de var vänliga nog att byta våra biljetter mot en senare föreställning, tre timmar senare... Vad kunde vi göra? Vi tog vår stora popcorn och satte oss på ett kafé, drack lite kaffe och funderade på hur vi skulle fördriva tiden. 

Vi kom på att vår vän L bodde centralt och bra och nog skulle bli glada över att få besök av oss. Vi tog vår stora bägare med popcorn och traskade iväg. Eftersom vi hade planerat att sitta nerkrupna i biomörkret hade vi tagit på oss våra mysigaste kläder men kanske inte snyggaste. Hemma hos L dracks det vin och var förfest med hennes festklädda vänner. Vi fick ett glas och därmed var vår nyttiga dag till ända, men är det förfest så är det. När de andra började göra sig klara för dansgolvet gick vi tillbaks till bion, köpte oss en megastor godispåse som vi glatt glufsade i oss. 

En riktigt bra kväll med andra ord ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar